Kristal za pručko Zen

40,00  z ddv

Ni na zalogi

Posebno oblikovan kristal kamene strele za pručko Zen je kot ojačevalec, ki v telesu spodbuja in usmerja energijo v določeno smer.

Energy Crystal for meditation Zen Bench

Dopolni svojo izkušnjo meditacije s kristalom kamene strele za Pručko Zen. Ta posebno oblikovan kristal v stožčasti obliki omogoča natančno usmerjanje energije v telesu, bodisi navzgor za dvigovanje energije ali navzdol za stabilizacijo in prizemljitev. 

Kristal kamene strele je znan po svoji vsestranskosti in nevtralnosti, kar mu omogoča, da se uskladi z energijo posameznika. Deluje kot močan energijski ojačevalec, ki čisti negativno energijo in obnavlja pozitivno. Uporaba tega kristala med meditacijo lahko poveča energijski pretok in poglobi izkušnje meditacije.

Opozorilo:

Uporaba kristala med meditacijo lahko bistveno poveča energijski pretok in intenzivnost meditativnih izkušenj. Če med meditacijo občutite nelagodje ali premočne občutke, takoj prenehajte z meditacijo in odstranite kristal! Priporočamo, da se pred uporabo posvetujete z izkušenim praktikantom ali strokovnjakom za kristale.

You may also like