Higienski indikator

19,00  z ddv

Nastavek za spremljanje higiene na iztočenih mrežicah

Naprava za spremljanje higiene iztočnih mrežic na sanitarnih baterijah omogoča hiter vpogled v stanje vod in prepoznavanje prisotnosti nesnage ter mehanskih delcev. S tem nastavkom lahko poskrbite za čisto vodo in higieno z rednim nadzorom in čiščenjem mrežic kinetic reactorja.

Prisluhnite posneteku semniarja kjer boste izvedeli vse o izdelkih Kinetic Reactro

Play Video

Higienski indikator

Higienski indikator za iztočne mrežice na sanitarnih baterijah

Ohranjanje čiste in varne pitne vode je zdaj enostavnejše z našim higienskim indikatorjem za iztočne mrežice. Ta inovativna naprava omogoča hiter pregled nad stanjem mrežice na vaši pipi, saj zazna prisotnost nesnage in mehanskih delcev, ki se nabirajo zaradi vodnega kamna, biofilma bakterij in drugih nečistoč v vodovodnih ceveh. Tako lahko uporabniki hitro ukrepajo in očistijo mrežico, kar preprečuje širjenje škodljivih bakterij in zagotavlja čisto pitno vodo.

Redna uporaba higienskega indikatorja spodbuja ozaveščenost o pomenu higiene iztočnih mrežic in omogoča preventivno vzdrževanje sanitarnih baterij. Ta preprosta, a učinkovita rešitev omogoča vsakemu uporabniku, da poskrbi za kakovost vode v svojem domu, s čimer varuje zdravje sebe in svojih najbližjih. 

You may also like